Ik zoek werk

Wij bieden geen banen in loondienst maar werken op een geheel onafhankelijke en zelfstandige basis samen. Door je gratis aan te melden bij ons platform kunnen onafhankelijke Zorgcoaches jouw diensten aanbieden aan de zorgklanten.

Hoe werkt het?

In de zoektocht naar zorg bieden wij de klant een onafhankelijke Zorgcoach. Tijdens een eerste gratis afspraak bij de klant thuis wordt naar de zorgvraag gekeken. De Zorgcoach kijkt naar het aanbod van ingeschreven Zorgverleners en stelt zo een persoonlijk zorgteam voor de zorgklant samen. Jouw profiel is alleen zichtbaar voor de Zorgcoach en eventueel voor de zorgklant. Zodra je gematched wordt aan een zorgklant dan verschijn je in het persoonlijk zorgteam van deze zorgklant en kan je een zorgopdracht krijgen.

 

Ondernemende zorgcoach?

Nederland gaat veranderen, er is sprake van vergrijzing en veel verzorgingsinstellingen gaan sluiten. Mensen beseffen steeds meer dat ze heel veel zaken zelf moeten gaan regelen en hebben hierbij deskundige hulp nodig.

Gezelligheidshulp tegen een kleine vergoeding?

Zorg moet veel verder gaan dan pure medische zorg. Mensen mogen niet vereenzamen en hebben ook de lach, het praatje en de verhoogde levenskwaliteit nodig. Heb jij enkele uren over?

Hulp in huis met een hart voor zorg?

Bij ouderen is er grote behoefte aan betrouwbare, betaalbare maar ook sociale hulpen in de huishouding. Een hulp die ook nog openstaat voor een gezellig praatje en indien nodig extra gewenste zorg signaleert en communiceert met de familieleden.

Met liefde iemand persoonlijk verzorgen?

Ben jij werkzaam in de thuiszorg als zzp'er en kun je af en toe wat extra klanten en uren gebruiken? Schrijf je dan in als persoonlijk verzorg(st)er.

Verpleegkundige met passie?

Ben jij werkzaam in de thuiszorg als zzp'er en kun je af en toe wat extra klanten en uren gebruiken? Schrijf je dan in als verpleegkundige.

Lever jij een andere (zorg)dienst?

De onafhankelijke Zorgcoach stelt na een Zorg-Op-Maat gesprek een persoonlijk zorgteam voor aan de Zorgklant. Bied jij een zorgdienst? Dan kunnen wij deze aanbieden bij Zorgklanten in jouw regio!