Met liefde iemand persoonlijk verzorgen?

Ben jij werkzaam in de thuiszorg als zzp'er en kun je af en toe wat extra klanten en uren gebruiken? Schrijf je dan in als persoonlijk verzorg(st)er.

Jouw profiel?

Je bent representatief, je luistervaardigheid is uitmuntend en je hebt een positieve levenshouding. Als je dit combineert met minimaal mbo verpleegkunde, nivo 3 en ervaring in de zorg dan komen wij heel graag met jou in contact!

Wat biedt Particulierezorg.nl jou?Persoonlijke verzorging

Wij bieden jou een podium om met zorgklanten in contact te komen. Je bent zzp’er en werkt geheel zelfstandig. Als persoonlijk verzorg(st)er bepaal jezelf jouw tarief voor de zorgklanten. Je factureert zelf de klant. Je betaalt geen bemiddelingskosten of commissie over jouw verdiensten. In plaats daarvan betaal je abonnementsgeld aan Particulierezorg.nl voor het gebruik van het digitale platform. Dat is alles wat je afdraagt hoeveel uren je ook maakt. Dit abonnementsgeld gaat pas in bij je eerste opdracht en bedraagt vanaf € 15,00* per maand.

*afhankelijk van het uurloon wat je aan de Zorgklant vraagt.

Procedure

Via de knop aanmelden vul je de eerste gegevens in. Je krijgt dan een link toegestuurd waar je jouw profiel kan invullen, zodra dit profiel volledig is ingevuld kan de onafhankelijke zorgcoach jou voorstellen als er een passende zorgvraag komt. Het kan zijn dat er niet direct een opdracht is, zorg wel dat jouw beschikbaarheid altijd actueel is.

Aanmelden