Hulp in huis met een hart voor zorg?

Bij ouderen is er grote behoefte aan betrouwbare, betaalbare maar ook sociale hulpen in de huishouding. Een hulp die ook nog openstaat voor een gezellig praatje en indien nodig extra gewenste zorg signaleert en communiceert met de familieleden.

Jouw profiel?Een thuishulp voor €12,50

Het liefst ben je al werkzaam geweest in de thuiszorg. Je werkt zorgvuldig en snel. Je ziet wat er het eerste schoon moet worden gemaakt en bent iemand die echt de mouwen opstroopt. Ook moet er ruimte zijn voor een gezellig praatje. Als thuishulp ben je ook de oren en ogen van de familie. Je kijkt goed wat de hulpbehoefte is en je rapporteert regelmatig aan familieleden. Het is van belang dat je handig bent met de computer of iemand kent die je daarbij kan helpen, omdat je na je werk even een kort berichtje achterlaat voor de familie in een speciaal zorgaccount.

De thuishulp en Particulierezorg.nl

Je werkt zelfstandig en bent een zogenaamd "witte werkster" volgens de dienstverlening aan huis regeling. Je bent dus niet bij ons in dienst en je wordt betaald door de Zorgklanten. Je verdient een vast tarief van € 10,00 per uur, dit is inclusief vakantiegeld. Als thuishulp werk je wit en dien jezelf de inkomsten op te geven aan de belastingdienst. Je hoeft je niet in te schrijven bij de kamer van koophandel.

Voor meer informatie vanuit de Overheid kan je klikken op: dienstverlening aan huis regeling.

De verdiensten

Wij werken met vaste en transparante tarieven. Als thuishulp is jouw tarief voor de zorgklanten € 10,00 per uur. Je betaalt geen bemiddelingskosten of commissie over jouw verdiensten. In plaats daarvan betaal je abonnementsgeld aan Particuliere Zorg Nederland, dat is alles wat je afdraagt hoeveel uren je ook maakt. Dit abonnementsgeld gaat pas in bij je eerste opdracht en bedraagt € 10,00 per maand.

De procedure

Via de knop aanmelden vul je de eerste gegevens in. Je krijgt dan een link toegestuurd waar je jouw profiel kan invullen, zodra dit profiel volledig is ingevuld kan een onafhankelijke zorgcoach jou voorstellen als er een passende zorgvraag komt. Het kan zijn dat er niet direct een opdracht is, zorg wel dat jouw beschikbaarheid altijd actueel is.

Aanmelden