Ondernemende zorgcoach?

Nederland gaat veranderen, er is sprake van vergrijzing en veel verzorgingsinstellingen gaan sluiten. Mensen beseffen steeds meer dat ze heel veel zaken zelf moeten gaan regelen en hebben hierbij deskundige hulp nodig.

Jouw profiel?

Je bent representatief, je luistervaardigheid is uitmuntend en je hebt een positieve levenshouding. Je bent zeer ondernemend, handig in het uitzoeken van zaken en vooral initiatiefrijk. Verder ben je handig op de computer en in het bezit van een tablet of laptop. Je hebt een goede kennis van de lokale sociale kaart en je hebt een grote affiniteit met de zorgwereld!

De Zorgcoach en Particulierezorg.nl

Wij bieden jou een podium om met zorgklanten in contact te komen. Je bent of wordt ondernemer. Jij kan mantelzorgers verlichten en neemt de zorgklant aan de hand en zorgt dat de juiste zorg in gang wordt gezet. Je helpt ze met hun zoektocht, je vraagt eventueel vergoedingen aan en geeft ze richting in het doolhof van de huidige regelgeving. Je matcht de juiste zorgverlener aan de zorgklant. Je hebt een eigen werkgebied (stad/dorp), deelt zelf je afspraken in en werkt geheel onafhankelijk en zelfstandig. De werkzaamheden zijn prima te combineren met andere (zorg)werkzaamheden.

De samenwerking

Je betaalt een maandelijkse fee die afhankelijk is van de grootte van jouw woonplaats/werkgebied. Hiervoor heb jij een exclusief werkgebied. Je krijgt een groot deel van de abonnementsopbrengsten van het platform in jouw regio, hiermee bouw je een doorlopend inkomen op, daarnaast behoud je 100% van de opbrengst van je eigen werkzaamheden. Je hebt verder toegang tot onze database vol lokale zorgverleners.

Procedure

Via de knop aanmelden vul je de eerste gegevens in. Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact op. Als de wederzijdse klik er is maken we een afspraak op ons kantoor naast de ArenA in Amsterdam!

Aanmelden als zorgcoach