Lever jij een andere (zorg)dienst?

De onafhankelijke Zorgcoach stelt na een Zorg-Op-Maat gesprek een persoonlijk zorgteam voor aan de Zorgklant. Bied jij een zorgdienst? Dan kunnen wij deze aanbieden bij Zorgklanten in jouw regio!

Wie?

Lever jij een specialistische of gewoon een leuke dienst, dan voegt Particulierezorg.nl je ook graag toe in het persoonlijke zorgteam van Zorgklanten. De kapper aan huis, de klusjesman, de specialistiche verpleegkundige of specialistische thuiszorginstelling. Iedere zelfstandig ondernemer/bedrijf met een hart voor en specialisatie in zorg kan zich aanmelden.Lever jij ook een zorg(dienst)?

De werkwijze?

Wij bieden jou een podium om met zorgklanten in contact te komen. Je betaalt geen bemiddelingskosten of commissie over de omzet. In plaats daarvan betaal je abonnementsgeld aan Particuliere Zorg Nederland. Het abonnementsgeld start vanaf €25,00 (incl. BTW) per maand, afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf.

De procedure?

Via de knop aanmelden vul je de eerste gegevens in. Je krijgt dan een link toegestuurd waar je jouw profiel kan invullen, zodra dit profiel volledig is ingevuld nemen wij persoonlijk contact met je op. Na het activeren van jouw profiel en het lidmaatschap kan jouw bedrijf aan het persoonlijke zorgteam van zorgklanten in jouw omgeving worden toegevoegd. Ook kan je het logo van Particulierezorg.nl gebruiken op jouw website en in overige uitingen. Op deze manier kan jij laten zien dat ook jouw bedrijf zorg heeft voor ouderen!

Aanmelden